Cautare

13278 de rezultate pentru "accidente de circulatie in data de 05 09 009" (4.70 secunde)
De la anul, cei gasiti in neregula trebuie sa plateasca amenzi intre 30 si 50 de milioane de lei si isi vor pierde si certificatele de inmatriculare.
Cetatenii romani indreptatiti sa primeasca despagubiri in urma unor accidente de circulatie suferite pe teritoriul unui stat membru UE vor putea primi daune de la o institutie romaneasca, in cazul in care asiguratorul persoanei vinovate de accident nu achita suma respectiva in termen de trei luni.
Cand riscurile de accidentare la locul de munca nu sunt acoperite prin mijloace tehnice de protectie colectiva sau prin alte procedee de organizare a muncii, semnalizarile de securitate sau de sanatate vor salva vieti.
Cazul de fata este un exemplu tipic despre cum reusim noi, romanii, sa se complicam inutil viata. Totul pleaca de la sediul Registrului Auto Roman (RAR), filiala Galati, care nu indeplineste conditiile pentru verificarea tehnica periodica a autotrenurilor si in general a autovehiculelor cu gabarit depasit.
Mugur Isarescu a explicat ca este destul de dificil în a se face o distinctie clara între „hot money“, plasati pe termen scurt de investitori, si investitiile pe termen lung. „Banii fierbinti“ nu au depasit valoarea de trei miliarde de euro.
Aplicatia care iti arata cum sa eviti blocajele din trafic, in Bucuresti Ambuteiajele din trafic vor putea fi evitate cu ajutorul unei aplicatii disponibile pe GPS, smartphone si tableta.
Dupa moartea fostei jurnaliste Oana Dicu pe DN1, in urma unui tragic accident, prietenii sai se arata revoltati de modul in care a plecat dintre noi, mulți dintre ei ridicand problema comportamentului inconstient in trafic.
Un studiu recent, condus de catre Ministerul Sanatatii, impreuna cu Ministerul Transporturilor, arata ca 23% din accidentele de circulatie se datoreaza consumului de alcool. Rezulta de aici, ca restul de 77% se datoreaza unor jeguri de indivizi, care beau doar cafea, ceaiuri, sucuri si alte porcarii de genul asta...
Romania este pe primul loc in Uniunea Europeana in privinta numarului de persoane care isi pierd viata in urma accidentelor rutiere. Doar in primele sapte luni ale anului 2021 s-au petrecut peste 2500 de accidente grave de circulatie.
Pina la urma gripa aviara si-a aminat sosirea in Romania doar cu o zi.
N-am cunoscut-o personal pe Laura Stoica si nici pe cineva din preajma ei, dar ma alatur la alte milioane de romani care deplang moartea fulgeratoare a artistei.
Continui sa raman surprins de modul in care se circula pe soselele noastre. Toti parvenitii care au avut niscaiva parale pentru o masina mai bunisoara isi permit sa transforme Faleza in pista de Formula 1 fara ca cineva sa-i opreasca sau, fereasca Dumnezeu, sa-i mai si sanctioneze.
Recordul soferului grabit este cel mai recent dintr-un sir lung de ispravi la care au fost martore soselele autohtone. Drumurile proaste nu constituie o piedica in a apasa fara teama pe acceleratie. Record de viteza pe soselele din Romania.
Automobilistii care se deplaseaza pe Valea Oltului( DN7), trebuie sa tina seama de faptul ca, pe sectorul kilometric 198 - 207, cuprins intre localitatile valcene Calimanesti - Caciulata si Brezoi, exista riscul caderii unor pietre de pe versanti.
O femeie si-a pierdut viata si alte patru persoane au fost ranite duminica, dupa ce masinile in care se aflau au fost implicate in doua accidente de circulatie, unul produs in apropierea localitatii Calarasi si altul in Craiova.
Senatorul Butunoi Ionel Daniel a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Educatia sanitara si educatia rutiera esentiale pentru dezvoltarea copiilor ", pe care o puteti citi in continuare.
ESTIMAREA EVOLUTIEI VALORILOR TERMICE SI A PRECIPITATIILOR IN INTERVALUL 10 - 23 APRILIE 2017 Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Iata cum va fi timpul in intervalul 10 - 23 Aprilie 2017, in fiecare regiune istorica.
Andrei P.) Imbolnavirea creierului apare si atunci cand ne izolam in tableta, in Facebook si in telefon, dar si pentru ca nu facem cateva exerciTii simple de respiratie imediat dupa trezire.
Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a incercat ieri sa dreaga busuiocul in problema carutelor care circula nestingherite prin mai multe zone din municipiu.
348/2004, lansarea noii emisiunii monetare este programata la 1 iulie 2005, urmind ca cele doua tipuri de bancnote sa circule in paralel timp de un an si jumatate.
google-analytics.com